Urológia, Gasztroenterológia, Ultrahang, Neurológia,

Sebészet, Fül-orr-gégészet, Gyermek gasztroenterológia,

Gyermek neurológia, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia

Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Logopédia, Magán vérvételi hely

Urológia, Gasztroenterológia, Gyermek gasztroenterológia, Gyermek neurológia, Ultrahang, Neurológia, Sebészet, Fül-orr-gégészet, Foglalkozás egészségügy, Pszichológia Magánrendelés

Laktációs tanácsadás, Dietetika, Magán vérvételi hely

tel:+36707750857

labor tel:+36707757058

maganrendeles.silvicola@gmail.com

Foglalási_naptár

Rendel: Dr. Pánczél Balázs Samu sebész szakorvos, Baján hétfőnként

Mi történik sebészet rendelés során?

Rendelésünk során a pontos anamnézis felvételt követően a fizikális vizsgálat, tünetek alapján a felmerülő sebészeti kórképek igazolására, a megfelelő célzott kezelés megkezdésére törekszünk.

Amennyiben a panaszok illetve a vizsgáló sebész szakorvos azt indikálja, úgy a vizsgálat során egyidejűleg mind vérvételre, mind mikrobiológiai tenyésztésre (seb váladék…) is van lehetőség, így a pontos diagnózis felállításához szükséges esetleges labor-, mikrobiológiai vizsgálat késedelme miatt nem veszítünk értékes napokat a megfelelően választott terápia megkezdésének idejéből.

Melyek a sebészet rendelésünk főbb tevékenységei?

  • Általános sebészeti fizikális vizsgálat, anamnézis felvétel, aktuális státusz felvétele
  • Sebészeti kórképek igazolására irányuló további diagnosztikai vizsgálatok indikálása
  • Műtétre készülő Páciensek műtét előtti, illetve műtét utáni ellenőrzése, varratszedés, kötözés, állapot nyomonkövetése
  • Krónikus sebek ellátása, gondozása, kezelése

Lézersebészet

Új készülékünk, a DEKA Again, a 2023-as Esztétikai világkiállítás első helyezettje a lézerek között.

Európa leginnovatívabb és legnagyobb lézer cégének terméke.

Alkalmazása során sebészi pontossággal kezelhetőek a seprűvénák, visszerek, pigmentfoltok – a környező bőrterületek károsítás nélkül.

Más lézerekhez képest gyakorlatilag fájdalommentes kezelés lehetséges.

Szőrtelenítés

A kezelésről röviden:

A DEKA Again alexandrit lézere a modern szőrtelenítés arany standardja. Gyors, fájdalommentes és megbízható. A kezelés során csak a szőrtüszőket látjuk el. A lézer által kibocsájtott fény speciálisan, csak a szőrtüszőben nyelődik el, így a környező bőrt nem károsítja. A szükséges kezelések száma a szőrzet mennyiségétől és típusától függően 6 és 12 között van - átlagosan, 6-8 alkalom elegendő. Jó eredmények érhetők el 3-4 kezeléssel is.

Tudnivalók:

A kezelés előtti héten napozás, szolárium kerülendő. Egy nappal előtte, a szőrteleníteni kívánt területet kérjük teljesen leborotválni, utána pedig fényvédelem javasolt.

Seprűvénák, visszerek kezelése

A lézer által kibocsájtott energia a seprűvénák belsejében, egészen pontosan a bennük áramló vörösvértestekben nyelődik el, a keletkezett hő pedig elzárja, megszűnteti a seprűvénákat. Ezt a hatást alkalmazzuk mind a kisebb, mind a vastagabb vénák kezelése során. A hőhatás csípő, égő fájdalommal járhat, de a környező szöveteket nem károsítja, a kezelés során tapasztalt kellemetlen érzés pedig néhány óra alatt elmúlik.

Tudnivalók:

A konzultáció a kezeltetni kívánt végtag vénás vizsgálatával kezdődik, ez után kezdhető el a seprűvénák eltüntetése. A kezelés előtt a lábat le kell borotválni, utána pedig fényvédelem javasolt. A beavatkozás után egy-egy apró véraláfutás előfordulhat, kezelés nélkül 2-3 hét alatt felszívódik.

Bőrfiatalítás arcon, nyakon és dekoltázson vagy kézen kezelés

A Lézer által kibocsájtott energia a bőr alatti kötőszöveti sejteket serkenti, fokozza a kollagén és elasztin termelést, így a bőrt saját rugalmassága feszesíti vissza. A kezelés során hámsértés nem történik (non - ablatív eljárás), fájdalommal nem jár. Hatása általában azonnal észlelhető, és kb. 2-4 hét alatt teljesedik ki.

Tudnivalók:

A kezelés előtt az arc teljes megtisztítása, smink eltávolítása szükséges, utána pedig fényvédelem javasolt. Havonta ismételhető, egymás után maximum 4 kezelés ajánlott.

Hegek és striák kezelése

A Lézer által kibocsájtott energia a hegben és környékén lévő kötőszöveti sejteket serkenti. Fokozza a hegszövet átépülését, a kollagén és elasztin termelést. A kezelés fájdalommal nem jár, teljes hatása kb. 4 hét alatt alakul ki, szükség esetén ismételhető.

Tudnivalók:

A kezelés után az ellátott terület átmenetileg elszíneződhet, ez normális, spontán elmúlik, addig fokozott fényvédelem javasolt.

(Vírusos) szemölcs

A lézer által kibocsátott energia, hőhatás révén elpusztítja azokat a hámsejteket, amelyek a vírusos fertőzés következtében túlnövekednek. A kezelt terület kifehéredik és lehámlik. Az eljárás hőérzettel jár, de erős vagy éles fájdalom nem tapasztalható.

Tudnivalók:

A kezelés után a bőrterület érzékeny lehet, illetve a szemölcsös rész lehámlása várható, több kezelés lehet szükséges.

Pigmentfoltok

A kezelés során csak a pigmentfoltot látjuk el. A lézer által kibocsájtott fény speciálisan, csak a pigmentfolt festékanyagában nyelődik el, így a környező bőrt nem károsítja. A beavatkozás fájdalommal nem jár. Néhány hét múlva a festékfoltok spontán felszívódnak, elhalványulnak.

Körömgomba

A lézer által kibocsájtott energia a körmöt- és a körömágyat beszűrő gombásodást szünteti meg. A körömlemez nem sérül, a kezelés közben mindössze enyhe meleget lehet észlelni. Az eljárást több alkalommal kell ismételni 2-3 hetente, amíg a teljes egészséges körömlemez újra nem fejlődik. Egy-egy alkalommal az összes érintett köröm ellátható. Keringési betegség, érszűkület, vagy cukorbetegség nem akadálya az ellátásnak, szemben a hagyományos körömlemez eltávolítással.  

Lézeres beavatkozások árai