Urológia, Általános Ultrahang, Gasztroenterológia, Neurológia Magánrendelés

tel:+36707750857 maganrendeles.silvicola@gmail.com

Dr. Nyíri Balázs vagyok, 2005-ben végeztem a Debreceni Orvostományi Karon. Pályámat sebészként kezdtem, mely során hasi sebészet területén szereztem gyakorlatot Dr. Jankovich Mihály Főorvos Úr szárnyai alatt. Néhány hónapnyi gyakorlat során a mellkas sebészetbe is belepillantottam, de végül az Urogenitalis rendszer betegségei váltak érdeklődésem középpontjává. Sebészetből 2012 -ben szereztem szakvizsgát, majd ezt követően a Bajai Szent Rókus Kórház, Urológiai Osztályán nyílt alkalmam dolgozni Dr. Csőke István Főorvos Úr mellett. A szakvizsgát urológiából 2017. év tavaszán szereztem.

A mindennapi munkám során a szakrendelésnek, és a műtői munkának is aktív részese vagyok, a kisebb beavatkozásoktól a nagy műtétekig terjedően sikerült tapasztalatokat szereznem. Hivatásomként

tűztem ki célul.

Magánrendelésemen az urológiai szakvizsgálaton túl urológiai ultrahang vizsgálatra is van lehetőség.

A magánrendelés bejelentkezés alapján működik, melyre vagy telefonos, vagy elektronikus (e-mail) formában van mód.

Magánrendelésünk során célom, hogy pácienseimmel nyugodt környezetben vegyem fel a kapcsolatot, biztosítsam számunkra a nyílt, őszinte orvos-beteg kapcsolatot, a panaszokra gyógyírt találjak, és mindenekelőtt a háttérben megbújó kórokok kivizsgálásában igen jelentős szereppel bíró kivizsgálásban utat mutathassak.

Kattintson ide és foglaljon időpontot