Urológia, Általános Ultrahang, Gasztroenterológia, Neurológia Magánrendelés

tel:+36707750857 maganrendeles.silvicola@gmail.com

rendel:

Dr. Szabó Diána – neurológus szakorvos

Baján – Fülep Lajos u. 18. – , péntekenként 16.00 – 20.00- ig

Kattintson ide és foglaljon időpontot

Néhány fontos tudnivaló neurológiai szakvizsgálat előtt:

Amennyiben ezt a vizsgálat szükségessé teszi, korábbi egészségügyi dokumentációját kérjük hozza magával. Magánrendelésünkre beutaló nem szükséges!

A szakvizsgálat keretein belül igényelhető nyaki erek ultrahang vizsgálata alkalmával lehet, hogy megkérjük nyaklánca eltávolítására, erre kérjük készüljön fel.

… a nyaki erek ultrahang vizsgálatáról:
… a vizsgálat menete:

Egy neurológiai kórkép pontos kivizsgálása és hatékony kezelése (mint minden betegség esetén) elsősorban a kezelőorvos és a páciens kölcsönös bizalmán és együttműködésén alapul.

A kivizsgálás menete mindig egyénre szabott.

A vizsgálat során fontos, hogy kövessük a vizsgáló orvos utasításait.

A neurológiai vizsgálat során a neurológus áttekinti a páciens kórtörténetét, különös figyelemmel az aktuális állapotra. A vizsgálat során a neurológus ellenőrzi a páciens mentális állapotát, a kraniális idegek (beleértve a látás) funkcionálását, az erőt, a koordinációt, a reflexeket és az érzékelést. Ezek a tesztek segítenek eldönteni azt, hogy a probléma idegrendszeri eredetű-e és ha igen, akkor mely területre lokalizálható. A pontos lokalizáció kulcsfontosságú, mert a neurológus ez alapján állítja fel a diagnózist. Amennyiben kiegészítő vizsgálatokra van szükség, javaslatként a neurológus szakorvos előírja, majd az elvégzett vizsgálatokat összegezve meghatározza a megfelelő terápiát, kezelést.

A neurológiai ultrahang vizsgálata során a vizsgáljuk a nyaki nagy erek lefutását, tágasságát, fali elváltozásait is, amennyiben erre páciensünk igényt tart.

… milyen betegségek tartoznak a neurológia tárgykörébe, milyen betegségeket vizsgál a neurológus:
mit nyújt ezen szolgáltatásunk :
… a lelet:

Az elvégzett szakvizsgálatról szóló leletet a vizsgálat befejeztével megkapja, különleges esetekben email-en keresztül történik kézhezjuttatása.