Dr. Nyíri Balázs vagyok, 2005-ben végeztem a Debreceni Orvostományi Karon. Pályámat sebészként kezdtem, mely során hasi sebészet területén szereztem gyakorlatot Dr. Jankovich Mihály Főorvos Úr szárnyai alatt. Néhány hónapnyi gyakorlat során a mellkas sebészetbe is belepillantottam, de végül az Urogenitalis rendszer betegségei váltak érdeklődésem középpontjává. Sebészetből 2012 -ben szereztem szakvizsgát, majd ezt követően a Bajai Szent Rókus Kórház, Urológiai Osztályán nyílt alkalmam dolgozni Dr. Csőke István Főorvos Úr  mellett. A szakvizsgát urológiából 2017. év tavaszán szereztem.

A mindennapi munkám során a szakrendelésnek, és a műtői munkának is aktív részese vagyok, a kisebb  beavatkozásoktól a nagy műtétekig terjedően sikerült tapasztalatokat szereznem. Hivatásomként

  • az urológiai kőbetegségek részletes kivizsgálását, kezelését, gondozását
  • a prostata megnagyobbodással járó vizelési zavarok kezelését.
  • az uro-onkológiai megbetegedések részletes kivizsgálását  kezelését
  • az urológiai gyulladásos megbetegedések diagnosztikáját és kezelését
  • a here betegségeinek diagnosztikáját, részletes kivizsgálást
  • az urogenitalis apparátus ultrahangos vizsgálatait

tűztem ki célul.

Magánrendelésemen  az urológiai szakvizsgálaton túl  urológiai ultrahang vizsgálatra is van lehetőség.

A magánrendelés bejelentkezés alapján működik, melyre vagy telefonos, vagy elektronikus (e-mail) formában van mód.

Magánrendelésünk során célom, hogy pácienseimmel nyugodt környezetben vegyem fel a kapcsolatot, biztosítsam számunkra a nyílt, őszinte orvos-beteg kapcsolatot, a panaszokra gyógyírt találjak, és mindenekelőtt a háttérben megbújó kórokok kivizsgálásában igen jelentős szereppel bíró kivizsgálásban utat mutathassak.

Kattintson ide és foglaljon időpontot