Rendeléseink folytatódnak…

Kedves Pácienseink!

A rendkvüli járványügyi helyzetben, a frontvonalról szemlélve az eseményeket, néhány hétig nem tudtuk sajnos fogadni Önöket…

…reméljük azonban, hogy Sokuknak tudtunk online fórumainkon segíteni, és bízunk abban, hogy a továbbiak során is gyógyírt találunk panaszaikra.

Folyamatosan szem előtt tartva az épp aktuális kormányrendeleteket, a legfrissebb járványügyi tájékoztatásokat magánrendeléseinket júniustól folytatni szeretnénk. Az ismert módon (telefon, web, email, facebook) várjuk megkeresésüket, azonban kérnénk Önöket néhány szigorú szabály betartására, mely mind saját, mind az Önök egészségének védelmét szolgálja.

  • Telefonos egyeztetés során Kolléganőnk néhány kérdést tesz fel Önöknek, mely során kitérünk az elmúlt időszakban lezajlott légúti panaszokra, az esetleges külföldi tartózkodásra, esetleges coronavírus fertőzöttel való kontaktusra. Kérdéseink kizárólag a COVID 19 vírus fertőzéssel kapcsolatosak. Kérjük őszintén válaszaikat, hiszen ez mindannyiunk érdekét szolgálja!
  • Amennyiben más fórumon történik az időpontegyeztetés, úgy helyszínen Kollégáink személyesen teszik fel Önöknek kérdéseiket.
  • Tisztelettel kérjük Önöket, hogy amennyiben lázas megbetegedésük zajlik, vagy zajlott a közelmúltban, légúti vagy enteralis panaszai vannak, felmerül a coronavírus fertőzés gyanúja, vagy kontaktusban volt fertőzött személlyel, úgy kérjük figyeljen a rendelésen megjelenő más Embertársaira, Ránk, Kollégáinkra és NE JÖJJÖN EL rendelésünre. Amennyiben időpontegyeztetést követően jelentkeznek tünetei, kérjük mondja le az időpontot, próbálunk új időpontot egyeztetni Önnel, amennyiben panaszai azt már lehetővé teszik.
  • Kérjük arcmaszk viselésére!
  • Kérjük lehetőleg kísérő nélkül érkezzen!
  • Kérjük tartsa be az előjegyzett időpontokat!
  • Kérjük a váróban elhelyezett fertőtlenítőszer használatára!
  • Kérjük egymás között a megfelelő távolságtartásra!

Bízunk benne, ha betartjuk a szabályokat rövidesen visszaállhat minden a régi kerékvágásba!

Vigyázzunk egymásra, vigyázzunk magunkra!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük